augustus, 2021

22augGehele dagKNHS Dressuur B t/m L2 & Springen BB t/m ZZ op zondag 22 augustus Organisatie: Wedstrijdsecretariaat Categorie:B t/m ZZL,BB t/m ZZ,Dressuur,Outdoor,Springen

Details

Beste ruiters en amazones,

De outdoor dressuur- en springwedstrijd van Zondag 22-08-2021 wordt opengezet op 01-02-2021.Het Inschrijven gaat uitsluitend via Mijn KNHS.

De sluitingsdatum is 14-08-2021
Het is dan nog wel mogelijk om je in te schrijven via de mail: hshwedstrijden@gmail.com, maar bij afmelden op of na de sluitingsdatum is het inschrijfgeld verschuldigd.(na sluitingsdatum kan alleen ingeschreven worden als er plaats is in de rubriek)

Inschrijfgeld
Paarden € 12,50 per proef/ ronde (leden HSH € 10,00)
Pony’s € 8,00 per proef/ ronde (leden HSH € 7,00)

Losrijden / Baanverkennen
Losrijden buiten op zand
Baanverkennen in de wedstrijdring is in principe niet mogelijk, tenzij anders staat vermeld op het tabblad “Algemene info” van de definitieve startlijst.

Prijsuitreiking
Na afloop van de (samengevoegde) rubriek in de kantine. Protocollen worden uitgereikt na de prijsuitreiking. Bij eerder afgeven van de protocollen, sta je de evt. gewonnen prijs af.

De prijsuitreiking van het springen is te paard, na de gereden rubriek.

Parkeren
Trailers kunnen voor op het kleine parkeer terrein parkeren, en achter in de grote zandbaan op het terrein. (dit geldt ook voor kleine vrachtwagens)

Op de wedstrijddag worden last-minute wijzigingen (afgelasting!) vooral via Facebook bekend gemaakt.Wijzigingen n.a.v. de voorlopige startlijst, kunnen niet of nauwelijks in behandeling worden genomen.Er worden administratiekosten berekend indien de deelnemer zonder afmelding niet op is komen dagen.

 

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdsecretariaat HS Heiloo

Volg ons op facebook: hs heiloo

Tijd

Gehele dag (Zondag)

Locatie

Hippische Sportvereniging Heiloo

Zeeweg 414, 1852 CZ Heiloo

Organisatie

Wedstrijdsecretariaathshwedstrijden@gmail.com 0611771377 (alleen op wedstrijddagen bereikbaar)

Deel via
Deel via

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.
X