Onze instructeurs

Dirkjan Dekker

Dirkjan Dekker
Instructeur

[/]

Margriet van Veen-Meijer

Margriet van Veen-Meijer
Instructrice

Jan Tuin

Jan Tuin
Instructeur

 

Sanne Leeuwenkamp

Sanne Leeuwenkamp
Instructeur

Bianca Koerts

Bianca Koerts
Instructeur

Petra Pereboom

Petra Pereboom
Instructeur

 

Wie zijn de instructeurs..

Dirkjan Dekker

Instructeur van de paardenafdeling, geeft les op zaterdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur. Al meer dan 40 jaar verbonden aan Heiloo, eerst als ponylid, daarna als lid van de vroegere LR Heiloo e.o. en al meer dan 25 jaar als instructeur. Van ponylid tot Grand Prix ruiter.

Margriet van Veen-Meijer

Van jongs af aan ben ik druk met paarden. Recreatief, in wedstrijdverband, als instructrice en de laatste jaren ook in de fokkerij. Ik volgde de ORUN instructeursopleiding in Ermelo en ik heb veertien jaar op een stoeterij gewerkt. Mijn dagen vul ik met lesgeven en rijden. Zelf heb ik op Z-niveau gesprongen en bracht ik verschillende paarden uit in de Z-dressuur. Momenteel breng ik een zelfgefokte Ferro uit in de ZII-dressuur.

Jan Tuin

Jan Tuin is de instructeur van onze menafdeling. Hij geeft iedere zaterdag les van 14.30 uur tot 15.30 uur. Verder kun je bij hem terecht voor het behalen van het koetsierbewijs voor enkelspan, dubbelspan, tandem of vierspan of het beleren van je paard voor de kar.

Sanne Leeuwenkamp

Mijn naam is Sanne Leeuwenkamp en ik geef op maandag avond de springlessen voor paarden en pony’s wat altijd erg leuk is!
Ik geef zelf al bijna 10 jaar les en werk ook al bijna 10 jaar in de paardenwereld.
Ik heb 2 jaar op deurne gezeten maar dat beviel me niet dus ben ik toen gestopt en gelijk gaan werken,
toen ben ik begonnen met de orun in ermelo en daar heb ik alle fase’s behaald voor zowel de dressuur als het springen.

Bianca Koerts

Mijn naam is Bianca Koerts, trotse instructeur van de kids op de zondagochtend! Zelf woon ik samen met mijn vriend in Middenmeer. 
Ik begon met paardrijden toen ik 6 jaar was op manege de Weermolen in Purmerend. Na de havo ben ik gestart met mijn hbo opleiding Paardenhouderij/sport te Deurne. 
Na 2 jaar hard gespaard te hebben heb ik mijn merrie Sienie Utopia kunnen kopen, een merrie uit de Utopia stam met de afstammeling Kigali x Legaat. Inmiddels ben ik met deze veelzijdige merrie Z dressuur M springen en L crossen. 
Zelf heb ik tijdens mijn opleiding stage gelopen bij onder andere Ton Monhemius, John Maarsse, Marcel van Helden en de KNHS. Hierdoor heb ik mij kunnen specialiseren in coachen van combinaties, voedingsleer en biomechanica van ruiter en paard. In de zomer les ik bij Chantal Mechelenbrink om de fijne kneepjes van het crossen voor me kaar te krijgen.
Daarnaast krijg ik spring les van Babette Ronge, want ik vind het belangrijk om als instructeur mezelf te blijven ontwikkelen, ik zeg dan ook altijd paardrijden is zo leuk omdat je nooit uitgeleerd raakt!!! Elke dag is het weer anders!
Naast dat ik de Kids lesgeef 1 x in de maand en zo af en toe kom invallen, geef ik nog privé/lessen/ clinics bij onder andere rijvereniging de Wieringermeerruiters, help ik graag op het melkveebedrijf van mijn vriend/schoonouders en ben ik druk bezig met het beleren van mijn jonge pony voor de wagen. 
Verder werk ik als Docent groen ondernemen op het Clusius College te Purmerend . 
Al met al weten jullie nu een stukje meer van mij en hoop ik iedereen te leren kennen op de verenging!!!

Petra Pereboom