Onze instructeurs

Margriet van Veen-Meijer

Margriet van Veen-Meijer
Instructrice

Van jongs af aan ben ik druk met paarden. Recreatief, in wedstrijdverband, als instructrice en de laatste jaren ook in de fokkerij. Ik volgde de ORUN instructeursopleiding in Ermelo en ik heb veertien jaar op een stoeterij gewerkt. Mijn dagen vul ik met lesgeven en rijden. Zelf heb ik op Z-niveau gesprongen en bracht ik verschillende paarden uit in de Z-dressuur. Momenteel breng ik een zelfgefokte Ferro uit in de ZII-dressuur.

Sanne Leeuwenkamp

Sanne Leeuwenkamp
Instructrice

Mijn naam is Sanne Leeuwenkamp en ik geef op maandag avond de springlessen voor paarden en pony’s wat altijd erg leuk is! Ik geef zelf al bijna 10 jaar les en werk ook al bijna 10 jaar in de paardenwereld. Ik heb 2 jaar op deurne gezeten maar dat beviel me niet dus ben ik toen gestopt en gelijk gaan werken, toen ben ik begonnen met de orun in ermelo en daar heb ik alle fase’s behaald voor zowel de dressuur als het springen.

Petra Peereboom

Petra Peereboom
Instructrice

Claudia Speerstra

Claudia Speerstra
Instructrice

Als ,,aparte,,nieuwe instructrice van de zondagochtend,een keer per maand, werd mij gevraagd jullie wat meer over mijzelf te vertellen! Nou daar komt het!

Mijn leidraad in het leven zijn wel paarden ,gezegend om alle facetten van sporten met paarden te mogen ondervinden,zorgt ervoor dat ik geen allerdaagse instructrice ben.Als jonge meid opgegroeid in de buurt van de Bijlmer..Mijn moeder zorgde ervoor dat ik mijn jeugd bij opa en oma toch met ponies kon vullen.Lekker lol met je knol!,crossen zonder zadel,stiekem in de stal slapen met je vrienden marsmellows op het kampvuur laten verbranden…of wel gewoon kind kunnen zijn!

Nadat mijn pony chronisch kreupel bleef kwam het moment van beslissen in het kinderleven. Euthanasie of slachthuis met als kans een nieuwe pony te kunnen kopen van het geld! Keihard maar bepalend voor de keuzes in het leven. Beroep Dierenartsassistente was hierdoor geboren,mogelijkheid om bij dierenarts J. de Ridder dravers te rijden en tevens te werken als dierenartsassistente. Deurne was op dat moment de plaats om je opleidingen te doen. Eigenaartrainervergunningen zowel voor dravers als renpaarden gehaald,bescheiden succesen gehaald.Als amatrice(dravers) mooie internationale successen behaald. Tussentijds dressuur,spring wedstrijden gereden met handelspaarden. Lesgeven,ringsteken je kan het zo gek niet verzinnen ik was overal voor in. Endurance is een sport die ongeveer 30 jaar geleden in opmars kwam. Wat een fantastische uitkomst ..lekker in de natuur rijden,controles van je paard door dierenartsen,snelheid en gezelligheid. Deze sport beoefen ik nu al die jaren en we rijden lekker op subtop niveau mee. Een mooie combinatie van paardensport met mijn vakgebied. De laatste jaren begon het toch te kriebelen om mijn ervaringen te gaan delen met andere liefhebbers.De Freestyle Acedemie van Emiel Voest geeft je de mogelijkheid om lekker allround gedisiplineerd bezig te zijn met jong en oud ! Nu genoeg verteld

Met vriendelijke Groeten
Claudia Speerstra