Jeugdles

Kom dan 2x per maand bij ons lessen. 1x springen/behendigheid en 1x dressuur. Je kunt hier als lid aan meedoen en dan ben je gegarandeerd van een plekje of voor €10,- incidenteel en dan is vol=vol.
Bij voldoende animo zullen we de groep splitsen in een Bixie - en jeugd-groep.

Dressuurles

Woensdagavond van 19.30 tot 20.30 en donderdag ochtend 9.30 tot 10.30 wordt er dressuurles gegeven. Deze les wordt gegeven door Margriet van Veen-Meijer.

Springles

Donderdag avond van 19.30 tot 20.30 wordt er springles gegeven.
We gaan weer springles organiseren, 9 lessen, gegeven door Sanne Leeuwenkamp.
Data springles (19 mei, 2, 9, 16, 30 juni en 7, 14, 28 juli en 4 aug 2022)
Als je mee wilt doen, geef dan duidelijk aan welke data je wilt rijden.
Kosten 8,00 euro per les voor leden & 13,00 euro voor niet-leden.
In verband met de vakantie kan het zijn dat je niet alles mee kan rijden maar dat geeft in deze periode niks. Geef duidelijk aan wat je wel mee kan rijden. evt. kan je ook samen met iemand de lessen rijden, om en om.
Heb je vragen stel ze gerust. 
Het op en afbouwen is een half uur voor en na de les
Opgeven kan op springen.hsheiloo@gmail.com
Mvg
Thea van Sante
springcoordinator HS Heiloo

Balkjesles

Maandagavond van 19.00 tot 21.00 wordt er balkjesles gegeven.
We gaan weer balkjesles organiseren, 10 lessen, gegeven door Sanne Leeuwenkamp.
Data balkjesles : 30 mei, 13, 20, 27 juni, 4, 11, 18, 25 juli en 1, 8 aug 2022. 
Als je mee wilt doen, geef dan duidelijk aan welke data je wilt rijden.
Kosten 8,00 euro per les voor leden & 13,00 euro voor niet-leden.
In verband met de vakantie kan het zijn dat je niet alles mee kan rijden maar dat geeft in deze periode niks. Geef duidelijk aan wat je wel mee kan rijden. evt. kan je ook samen met iemand de lessen rijden, om en om.
Heb je vragen stel ze gerust. 
Het op en afbouwen is een half uur voor en na de les.
Opgeven kan op springen.hsheiloo@gmail.com
Mvg
Thea van Sante
springcoordinator HS Heiloo
Aan de lessen is alleen deel te nemen met eigen paard of pony.

Ons instructie team

Margriet van Veen-Meijer

Van jongs af aan ben ik druk met paarden. Recreatief, in wedstrijdverband, als instructrice en de laatste jaren ook in de fokkerij. Ik volgde de ORUN instructeursopleiding in Ermelo en ik heb veertien jaar op een stoeterij gewerkt. Mijn dagen vul ik met lesgeven en rijden. Zelf heb ik op Z-niveau gesprongen en bracht ik verschillende paarden uit in de Z-dressuur. Momenteel breng ik een zelfgefokte Ferro uit in de ZII-dressuur.

Sanne Leeuwenkamp

Mijn naam is Sanne Leeuwenkamp en ik geef op maandag avond de springlessen voor paarden en pony’s wat altijd erg leuk is! Ik geef zelf al bijna 10 jaar les en werk ook al bijna 10 jaar in de paardenwereld. Ik heb 2 jaar op deurne gezeten maar dat beviel me niet dus ben ik toen gestopt en gelijk gaan werken, toen ben ik begonnen met de orun in ermelo en daar heb ik alle fase’s behaald voor zowel de dressuur als het springen.

Claudia Speerstra
Mijn leidraad in het leven zijn wel paarden ,gezegend om alle facetten van sporten met paarden te mogen ondervinden, zorgt ervoor dat ik geen alledaagse instructrice ben. jonge meid opgegroeid in de buurt van de Bijlmer. Mijn moeder zorgde ervoor dat ik mijn jeugd bij opa en oma toch met pony’s kon vullen.

Later kreeg ik de mogelijkheid om bij dierenarts J. de Ridder dravers te rijden en tevens te werken als dierenartsassistente. Eigenaar trainer vergunningen zowel voor dravers als renpaarden gehaald te Deurne. Als amatrice (dravers) mooie internationale successen behaald. Tussentijds dressuur,spring wedstrijden gereden met handelspaarden. Endurance is een sport die ongeveer 30 jaar geleden in opmars kwam. Deze sport beoefen ik nu al die jaren en we rijden lekker op subtop niveau mee. Een mooie combinatie van paardensport met mijn vakgebied.

De laatste jaren begon het toch te kriebelen om mijn ervaringen te gaan delen met andere liefhebbers. De Freestyle Academie van Emiel Voest geeft je de mogelijkheid om lekker allround gedisciplineerd bezig te zijn met jong en oud !

X