Jeugdles

Zondag morgen van 10.00 tot 11.00 wordt er jeugdles gegeven. De ene week door Claudia Speerstra en de andere week door Petra Peerenboom.

Dressuurles

Woensdagavond van 19.30 tot 20.30 en donderdag ochtend 9.30 tot 10.30 wordt er dressuurles gegeven. Deze les wordt gegeven door Margriet van Veen-Meijer.

Springles

Donderdag avond van 19.30 tot 20.30 wordt er springles gegeven. Deze les wordt gegeven door Sanne Leeuwekamp.
Het op en afbouwen is een half uur voor en na de les

Balkjesles

Maandagavond van 19.00 tot 21.00 wordt er balkjesles gegeven.
Deze les wordt gegeven door Sanne Leeuwekamp.
Het op en afbouwen is een half uur voor en na de les.
Aan de lessen is alleen deel te nemen met eigen paard of pony.

Ons instructie team

Margriet van Veen-Meijer

Van jongs af aan ben ik druk met paarden. Recreatief, in wedstrijdverband, als instructrice en de laatste jaren ook in de fokkerij. Ik volgde de ORUN instructeursopleiding in Ermelo en ik heb veertien jaar op een stoeterij gewerkt. Mijn dagen vul ik met lesgeven en rijden. Zelf heb ik op Z-niveau gesprongen en bracht ik verschillende paarden uit in de Z-dressuur. Momenteel breng ik een zelfgefokte Ferro uit in de ZII-dressuur.

Sanne Leeuwenkamp

Mijn naam is Sanne Leeuwenkamp en ik geef op maandag avond de springlessen voor paarden en pony’s wat altijd erg leuk is! Ik geef zelf al bijna 10 jaar les en werk ook al bijna 10 jaar in de paardenwereld. Ik heb 2 jaar op deurne gezeten maar dat beviel me niet dus ben ik toen gestopt en gelijk gaan werken, toen ben ik begonnen met de orun in ermelo en daar heb ik alle fase’s behaald voor zowel de dressuur als het springen.

Claudia Speerstra
Mijn leidraad in het leven zijn wel paarden ,gezegend om alle facetten van sporten met paarden te mogen ondervinden, zorgt ervoor dat ik geen alledaagse instructrice ben. jonge meid opgegroeid in de buurt van de Bijlmer. Mijn moeder zorgde ervoor dat ik mijn jeugd bij opa en oma toch met pony’s kon vullen.

Later kreeg ik de mogelijkheid om bij dierenarts J. de Ridder dravers te rijden en tevens te werken als dierenartsassistente. Eigenaar trainer vergunningen zowel voor dravers als renpaarden gehaald te Deurne. Als amatrice (dravers) mooie internationale successen behaald. Tussentijds dressuur,spring wedstrijden gereden met handelspaarden. Endurance is een sport die ongeveer 30 jaar geleden in opmars kwam. Deze sport beoefen ik nu al die jaren en we rijden lekker op subtop niveau mee. Een mooie combinatie van paardensport met mijn vakgebied.

De laatste jaren begon het toch te kriebelen om mijn ervaringen te gaan delen met andere liefhebbers. De Freestyle Academie van Emiel Voest geeft je de mogelijkheid om lekker allround gedisciplineerd bezig te zijn met jong en oud !

X