Nieuwe leden stellen zich voor

Ik ben Wietske Leek en bijna 11 jaar. Mijn sporten zijn paardrijden en hockey en ik ben het liefste bij de paarden. Ik en mijn pony Blizz houden heel erg van springen. Ook rij ik graag zonder zadel en probeer Blizz kunstjes te leren. Blizz is onze super lieve en vrolijke 5-jarige familie pony. Ze is voor de helft Tinker en de andere helft weten we niet. Ze is lekker voorwaarts. Je hoeft maar een kleine hulp te geven en ze gaat als speer. Af en toe is ze ook lomp en lekker boevig, maar blijft altijd rustig. Deze foto heeft Marielle Neuvel van me gemaakt. Tot snel.

Hallo,

Wij (mijn dochter van 15 en ik) zijn sinds kort lid van HS Heiloo. We wonen sinds 1 juni in Heiloo en de paarden sinds eind juni. Ik heb al 35 jaar paarden maar nog nooit aan huis gehad. Nu dus wel! Wij komen uit Ouderkerk a/d Amstel (net onder Amsterdam) en de paarden stonden in Abcoude. We hebben een KWPNer; een merrie van 1.80 met aardig wat dressuurbloed en een Ijslander van 1.40m

Mijn merrie heb ik 5 jaar geleden gekocht als opvolger van mijn toenmalige paard waarmee ik fanatiek wedstrijden reed. Met mijn huidige merrie ben ik een paar keer gestart maar van de ene blessure in de andere gegaan. Intussen is ze helemaal gerevalideerd, en heb ik heel veel geleerd over goed gebruik van een paardenlijf, maar weet ik niet of ik wel weer zo fanatiek de dressuurwereld in wil. De Ijslander is er gekomen omdat ik mensen coach mbv een paard. Een groot paard is voor veel mensen intimiderend en dus wilde ik iets kleiners maar wel sterk, zodat het ook mijn dochter kon dragen (zij is 1.80) Vandaar een Ijslander. Het coole karakter en het vriendelijke uiterlijk is heel prettig.

Wij hebben thuis een schuilstal en een paddock voor de paarden. In het midden van de paddock heb ik een kleine longeerring. We maken graag gebruik van de accommodatie van de vereniging. Mocht er nog iemand iets weten wat betreft een weitje, horen wij dat graag!

Vriendelijke groet
Carina en Clea

HSHeiloo

Leave Comment