Open training Kenneth Vansweevelt

Open training Kenneth Vansweevelt
Licensed Bent Branderup® Trainer
te Heiloo (Nederland)
** GRATIS toegang **

Wees welkom en wordt geïnspireerd op de uitzonderlijke open training in Heiloo te Nederland. Ik neem voor deze gelegenheid twee van mijn eigen paarden mee (Trueno en Aria). Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met mijn trainingsfilosofie. Mijn filosofie zal ik toelichten aan de hand van demonstraties met mijn paarden.

Gedurende de open training krijg je toelichtingen en ben je in de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Waarom zou je deelnemen?
– UNIEKE kans
– Vind inspriatie voor je eigen trainingen
– Heb de mogelijkheid om mijn trainingen bij te wonen
– Ontdek nieuwe inzichten
– Maak kennis met een normale dagroutine
– Maak kennis met mijn filosofie

Praktisch?
Zaterdag 26 januari 2019
start om 19u30

HSHeiloo

Leave Comment