De afgelopen jaren zijn er door onze vereniging verschillende investeringen gedaan die het mogelijk maken om de paardensport, ook op lange termijn, op een kwalitatief hoog niveau uit te oefenen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de nieuwe binnenhal met kantine.

De realisatie van deze projecten en het onderhouden daarvan, zou zonder de financiële bijdrage van onze sponsoren en donateurs niet mogelijk zijn. Onder het sponsoroverzicht kunt u de bedrijven vinden die onze vereniging op dit moment steunen en misschien voor u ook van dienst kunnen zijn. Wij nodigen u van harte uit hier eens een kijkje te nemen. De sponsor opties die onze vereniging voor uw naamsbekendheid aanbiedt zijn:

Reclameborden aan de spanten in de binnenhal of langs de omheining van de buitenbaan. Voor al onze reclamebord sponsoren geldt dat ze met logo en link op de website vermeld worden.

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Spandoeken aan de spanten in de binnenhal of langs de omheining van de buitenbaan. Voor deze optie zijn geen afmetingspecificaties vereist, omdat ze alleen tijdens evenementen opgehangen zullen worden en geplaatst worden daar waar mogelijk.

Een andere mogelijkheid is een vlag zonder mast. De vereniging beschikt zelf over vlaggenmasten. Maar ook een hindernis behoort tot de mogelijkheden. Tijdens springwedstrijden is een gesponsorde hindernis een goed bekeken item! Hindernissen kunnen kant en klaar aangeleverd worden of de vereniging kan in overleg een hindernis elders voor u laten maken.

In het algemeen geldt dat reclameborden het gehele jaar in onze accommodatie in het zicht hangen, terwijl de spandoeken, hindernissen en vlaggen alleen tijdens evenementen gebruikt worden. Onder het item kalender kan u een overzicht vinden van de goed gevulde activiteitenkalender op onze accommodatie. Naast een jaarlijkse sponsoring is het natuurlijk ook mogelijk om de beschreven attributen per evenement te sponsoren.

Mocht u door bovenstaande informatie geïnteresseerd geraakt zijn om HS Heiloo in financieel opzicht te ondersteunen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met Saskia Maas (penningmeester@hsheiloo.nl) dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

 

 

  • Rabobank
  • De Eethoek
  • [/clients]