Vernieuwde kantine !!

Misschien hebben jullie het al gezien maar onze kantine heeft een make over gehad. Met een groep vrijwilligers zijn we meerdere zaterdagen lekker aan het klussen geweest en het resultaat mag er zijn ! Al het hout hadden we gratis via Jony Admiraal gekregen.

De mannen Bart , Remon, Antoine, Roland, Sil en Bill hebben de pallets allemaal gesloopt en de hele gang betimmert. Natasha en Tom hebben de gang voorzien van licht grijs behang. En remon heeft gave letters erop gemaakt. Het hele secretariaat is vervangen waar we heel blij mee zijn. En zeker net zo blij met Remon Duijn waar niks te ingewikkeld voor is een jongen met gouden handen.

Erik Hart en Sam Terluin hebben de bar voorzien van een zwarte rand staat erg gaaf. Sil heeft alle bruine poten van de bar zwart gespoten. Jos was de man van het afplakken en Linda , Annemiek , Ellen , Sas , Petra, Jony , Daan en Kim hebben alles en ander kleur gegeven.

Dankzij Nathalie verver werd de kantine netjes aangekleed met mooie bloemen en decoratie matriaal. Julia Groot leukte de kinderhoek op met allerlei kussens.

 

 

 

 

X